Urnen van Glas

Uitgelichte urnen van glas

Urn in de kleur blauw/wit

De Urn in blauw wit is een tijdloos eerbetoon voor het koesteren van dierbare herinneringen. Met zorg vervaardigd, combineert deze urn de kalmerende tinten blauw en wit tot een symbool van eeuwige sereniteit.

Bekijk deze Urn

Uitgelichte urnen van glas

Urn van kristalglas hart omhelzing

Een unieke Glazen Urn - een liefdevol symbool van samenzijn waar twee zielen versmelten tot een hartvormig geheel. Dit bijzondere ontwerp in subtiele blauw-witte tinten straalt de diepgang van gedeelde herinneringen uit.

Bekijk deze Urn

Uitgelichte urnen van glas

Urn in druppelvorm van kristalglas

Ontdek onze Gouden Druppel Urn - een uniek eerbetoon aan dierbare herinneringen. Met zijn sierlijke druppelvorm symboliseert deze urn de kostbaarheid van gedeelde momenten. Het gouden design straalt warmte uit, een tijdloos en elegant eerbetoon voor een uniek leven.

Bekijk deze urn

Waarom urnen van glas?

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis, en het kiezen van de juiste urn om hun herinnering te eren, is een delicate beslissing. Ontdek onze prachtige collectie glazen urnen, die niet alleen een tijdloos eerbetoon bieden, maar ook een vleugje stijlvolle verfijning toevoegen aan de herinneringsplek.

Transparante Schoonheid

Onze glazen urnen zijn met vakmanschap vervaardigd, waardoor ze een transparante schoonheid uitstralen. Het glas vangt het licht op en creëert een serene schittering, waardoor de urn een symbool wordt van de stralende herinneringen die blijven bestaan.

Aanpasbaar Ontwerp

Elke glazen urn in onze collectie is uniek, met aanpasbare ontwerpmogelijkheden om de persoonlijkheid van uw dierbare te weerspiegelen. Graveer namen, data of speciale boodschappen op het glas voor een gepersonaliseerd eerbetoon dat de unieke levensreis weerspiegelt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze glazen urnen zijn niet alleen een esthetisch statement, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, bieden ze een langdurige en betekenisvolle herinnering aan uw geliefde.

Eenvoudig Bestelproces

Bij het bestellen van een glazen urn staan wij u bij met een eenvoudig en respectvol proces. GedenkTijd biedt een ruim aanbod van prachtige glazen urnen.

Ontdek de tijdloze elegantie van onze glazen urnen en vind de perfecte manier om de herinnering aan uw dierbare te eren. Bestel vandaag nog en laat ons u helpen bij het creëren van een blijvend eerbetoon.

Vragen? Stel ze gerust