Contact

Waar kunnen wij u mee helpen?

Verzenden en ontvangen

De levertijd wijkt per artikel af. Dat hangt er van af wat u heeft uitgekozen. Veel artikelen worden bijvoorbeeld persoonlijk voor u gemaakt en moeten dus eerst geproduceerd worden. Wij houden u netjes op de hoogte en u ontvangt na verzenden een track and trace via de mail.

Retourneren

Let op!

Gepersonaliseerde items kunnen niet retourneerd worden.

Retourproces

Als het product na een weloverwogen keuze toch niet naar wens is kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst aangeven. Wij vragen u dan het product binnen 14 dagen na melding retour te sturen. Dit graag in de originele doos en goed beschermd omdat we vaak met breekbare materialen te maken hebben. Retour kan worden gestuurd naar ons retour adres:
T.a.v. afdeling retour GedenkTijd
Kruisboog 28
3905 TG Veenendaal

Betalen

Bij GedenkTijd kunt u gemakkelijk met Ideal betalen via Mollie. Na uw bestelling krijgt u een bevestiging van uw order en betaling.

Vullen van het as-artikel

Wij leveren de benodigdheden mee om uw as-artikel zelf te vullen. U kunt ervoor kiezen om het as-artikel zelf thuis te vullen of dit te laten doen. Ook kunt u vragen aan uw contactpersoon bij de uitvaartverzorger of begeleider om dit te verzorgen, of u kunt ervoor kiezen dit door ons op locatie te laten doen. Dit kan in Veenendaal of Alkmaar. Houd hier rekening met een meerprijs van €75,00.

Voorraad

We hebben een online collectie met meer dan 500+ producten. Ook bieden wij unieke collecties van vormgevers en ambachtslieden aan. Wij kunnen daar door helaas niet alles op voorraad hebben om te komen bekijken op locatie.

Stel uw vraag