Een blijvende herinnering, voor iedereen

GedenkTijd is ontstaan vanuit een rijke ervaring van meer dan 25 jaar in het creëren van tastbare herinneringen. Na deze periode van 25 jaar streven we ernaar om onze collectie nu ook online beschikbaar te maken. Hoewel we een online collectie aanbieden, blijven wij ons inzetten voor persoonlijke begeleiding waar nodig. In emotionele tijden is het nemen
van beslissingen immers nog uitdagender. Wij staan open voor uw wensen en adviseren u graag bij het kiezen van een gedenkartikel in deze misschien wel moeilijke keuze.

Liefde in Herinnering

Met verlies krijgen wij allemaal te maken en ook de emoties die daarbij horen. Wij zijn ons zeer bewust dat wij een product leveren dat emoties met zich meebrengt. Elk product heeft voor iemand een betekenis of emotionele waarde. Het geeft je herinneringen of biedt troost. Daarom moet niet alleen de tastbare herinnering die wij leveren naar wens zijn, maar ook alles daaromheen.

Bekijk onze collectie

gedenktijd

Bouke

In mijn dagelijkse werk bij Gedenktijd ondersteun ik mensen in het zoeken naar een passend as-artikel. Ik vind het belangrijk dat het product naast mooi ook passend is bij de overledene, het product mooie herinnering opwekt en het iemand even de tijd geeft om te herdenken.

gedenktijd

Roger

Met een ervaring van meer dan 25 jaar in grafmonumenten en as-artikelen vind ik het nog steeds even mooi om iets te kunnen betekenen voor mensen. Mijn enthousiasme voor het verkennen van creatieve mogelijkheden blijft onverminderd. Ik geloof dat er voor iedereen een tastbare herinnering moet zijn.

gedenktijd

Jacqueline

Het persoonlijke contact naar de klant en de openheid die ik elke dag geef vind ik erg belangrijk. Daarbij ook de mensen te helpen bij het zoeken naar het juiste gedenk artikel. Net het beetje hulp geven wat nabestaande soms nodig hebben, dat geeft erg veel voldoening.

gedenktijd

René

Mijn rol gaat verder dan enkel de verkoop van urnen; het draait om het begrijpen van het vertalen van herinneringen. Met een divers assortiment van zorgvuldig geselecteerde urnen, bieden wij hen deskundigheid aan bij het kiezen van een gedenkobject dat hun verhaal vertelt.

gedenktijd

Sandra

Met een al luisterend oor en een empathische aanpak, richt ik mij op het helpen van een gepaste manieren om dierbaren te herinneren. Dit kan in een as-sieraad gevonden worden of misschien een buiten urn. Het belangrijkste is dat iemand een het juiste gevoel geeft bij een gedenkteken.

gedenktijd

Rutger

Mijn belangrijkste rol is u het gemak geven van het online winkelen in urnen, as-artikelen en as-sieraden op ons platform. Komt u er toch niet uit help ik u graag bij het zoeken of het geven van de informatie die u nodig heeft. We komen samen zeker tot iets moois voor een tastbare herinnering.

Vragen? Stel ze gerust aan ons